Ondersteuning

 1. Return Friday voor webwinkels

  Return Friday voor webwinkels

  RETURN FRIDAY: Gratis slim retourformulier demo, voor webwinkels!

   

  De gekte rondom Black Friday is consumenten de afgelopen week niet ontgaan. In de aanloop naar de feestdagen stunten webwinkels en retailers massaal met hun prijzen en proberen ze het momentum te pakken. Maar wat houdt dit in voor deze webwinkels en retailers? Een ding is zeker Return Friday komt eraan!

   

  Stortvloed aan retouren

  Lees meer »
 2. 6 misverstanden over retourneren

  6 misverstanden over retourneren

  Waar veel webwinkels niet bij stilstaan is dat er verschillende rechten en plichten zijn rondom het verkopen van producten. Rechten zoals het herroepingsrecht en ook wel afkoelingsperiode genoemd. Dit basisrecht zorgt ervoor dat consumenten, producten kosteloos morgen retourneren. Echter zijn er nogal wat misverstanden over het herroepingsrecht en het terugsturen van producten naar webshops.

  1. Minimaal 14 dagen retourrecht

  Een consument mag 14 dagen na ontvangst van zijn of

  Lees meer »
 3. Wat houdt herroepingsrecht in?

  Wat houdt herroepingsrecht in?

  Herroepingsrecht

  Als je een winkel in loopt om een product te kopen, zul je niet snel met het product de winkel verlaten zonder het product uit te proberen. Kleding pas je even aan, een koffiezetapparaat wordt van alle kanten bekeken en met die nieuwe computermuis zul je er op los klikken. Producten en diensten die via een webshop worden aangeschaft zijn niet zo eenvoudig uit te proberen. De kwaliteit – en of deze aansluit bij wat je ervan verwacht – wordt

  Lees meer »
 4. Wat zijn de uitzonderingen op het herroepingsrecht?

  Wat zijn de uitzonderingen op het herroepingsrecht?

  Uitzonderingen op het herroepingsrecht


  Het retourrecht is op bepaalde producten en diensten niet van toepassing. Deze uitzonderingen gelden pas als de handelaar de consument er uitdrukkelijk op wijst dat de consument door het sluiten van de overeenkomst geen recht van ontbinding heeft. Pas als de consument heeft verklaard dat hij met het geven van toestemming zijn herroepingsrecht verliest, is de uitzondering geldig. Dit geldt voor de volgende producten en diensten:

  Lees meer »
 5. Ben jij een serial returner?

  Ben jij een serial returner?

  Ben jij een serial returner?

  Heerlijk op de bank, kopje thee erbij, tv aan op de achtergrond en lekker rond shoppen naar nieuwe kleding. Niet omdat je het nodig hebt, maar omdat je gewoon iets nieuws wilt. Klinkt herkenbaar niet waar? 

  Grote kleding webshops zoals Zara, H&M, ASOS, Zalando en ga zo maar door hebben hun online shop ervaring in de kleinste details geoptimaliseerd. De ervaring is zo prettig dat je uren kan blijven rondneuzen en gemakkelijk

  Lees meer »